Leganza Club


O Leganze


Pridať na Facebook

www.autoradia.sk


Daewoo Leganza Club
(c) Daewoo Leganza Club
Webdesign: eMKa Slovensko

Predstavenie (auto.server.sk)

Daewoo Leganza je dokonalý automobil, v ktorom sa snúbi kráľovský dizajn s najmodernejšou technológiou moderných, elektronicky riadených motorov a závesov.

Daewoo Leganza je dokonalý automobil, v ktorom sa snúbi kráľovský dizajn s najmodernejšou technológiou moderných, elektronicky riadených motorov a závesov. Najvyššou prioritou konštruktérov bola bezpečnosť. Každý jeden prvok dizajnu musí prispievať k celkovej bezpečnosti cestujúcich. Batožinový priestor má objem 400 litrov a po sklopení zadných sedadiel sa zväčší na 971.

Viac pohodlia, to nie je len väčší priestor. K vytvoreniu príjemného prostredia uprednostnili dizajnéri jemne zvlnené krivky a oválne tvary, ktoré dodávajú autu živý, prirodzený a elegantný vzhľad. Prístrojová doska hladko splýva s panelmi na dverách tak, že vaše oči neruší žiaden neprirodzený tvar. Ovládacie prvky a prepínače sú vodičovi vždy na dosah. Oznamovače sú dostatočne veľké na to, aby bola zaručená ich ľahká čitateľnosť. Systém napínania pásov zaručuje, že sa telo v prípade náhleho zastavenia nevymrští dopredu, pretože navíjanie sa v milisekundách zastaví.
Sedadlá sú vytvarované anatomicky, aby vyhovovali tvaru Vášho tela. Obe predné sedadlá majú bedrové opierky a aj nastavenie sedadiel je univerzálny.

Daewoo Leganza. Leganzu poháňa veľmi kultivovaný štvorvalec D-TEC s objemom 1998 cm3. So štvorventilovou technikou motora dosiahne výkon 133 koní . Systém viacerých klinových remeňov nahradili konštruktéri jediným, ktorý zaručuje menej hlučnú činnosť motora. Dvojstupňový chladiaci ventilátor reguluje termostat a rýchlosť vozidla .

Bezpečnosť sa začína vysoko citlivým riadením a spoľahlivými brzdami. Systém kontroly pohonu TSC okamžite odhalí sklz a automaticky rozloží silu na tie kolesá, ktoré sú viac zaťažené. Vynikajúce brzdné vlastnosti zabezpečuje účinný protiblokovací systém ABS.

Daewoo Leganza.Konštrukciu navrhli tak, aby sa pri náraze deformovala vopred určeným spôsobom, teda aby absorbovala dynamickú silu nárazu. pri zrážke sú cestujúci v Leganze chránení ako v „ochrannej klietke“. Vysokopružné oceľové výstuže dverí vyše 550 tisícovej Leganzy ochránia posádku pri bočnom náraze.

Zdroj: www.auto.server­.sk